SmartRut

Tre Smarta steg!

Innan du avtalar med kunden, är det bra om du redan har skapat ett konto. På så sätt vet du hur allting fungerar och du kan meddela kunden att fakturan skickas av SmartRut när uppdraget är slutfört.
Registreringen tar max 2 minuter och du fyller endast i information om dig själv. När du har tryckt på ”Registrera”, får du inom några minuter en bekräftelsemejl!
Avtala med kunden om vilket arbete som ska utföras, vilka tider och timpriset (bruttolön efter RUT-avdrag). När ni har kommit överens, kan du be de om deras uppgifter och lägga till de som kund i din profil.
Tänk på att fråga om all info, så du inte behöver fråga när du ska tidrapportera, då vi behöver all information för att kunna fakturera.
Nu kan du tidrapportera tiderna, arbetet du utförde och priset som avtalades. Dubbelkolla att du har rapporterat rätt och tryck på skicka! Den 16e och 1a (eller påföljande arbetsdag) sammanställer vi alla tidrapporter till fakturor och löneutbetalning är 30e eller 15e (eller påföljande arbetsdag) i månaden efter att kunden har betalat.
smartrut inloggningssida lägga till kund i smartrut smartruts tidrapporterings verktyg

Telefonsupport

Har du frågor som inte besvarades? Du kan ringa oss vardagar mellan 09:00-12:00, så kan vi erbjuda personlig hjälp. Vill du bli uppringt istället för att ringa, klicka nedan!

0737 48 06 00

info@smartrut.se