Man behöver inte genomgå en utbildning för att vara utbildad! Det finns alltid möjligheter att utveckla sig själv. Vi vill alltid att ni ska bli Smartare!

1. Följa tipssidor på Facebook
Det finns ett STORT urval av olika sidor man kan följa på Facebook, men vilka tillför något?
Det finns olika städtips grupper som exempelvis ”Snyggt & Rent- Städtips”.
OBS: Vi rekommenderar att du testar tipsen själv innan du utför de hos en kund!

Arbetar du inom barnpassning kan du följa grupper som ”Familjeliv”, ”Föräldrar & Barn” med mera. Det finns ett stort urval av grupper som du kan följa för att få tips om hur man hanterar olika situationer osv. Dessa grupper är riktade mot föräldrar, men det innebär inte att ni inte lär er något ifrån det.

2. Följa tjänsteföretag på Facebook
Bara för att man arbetar inom städ, barnpassning, trädgårdsarbete eller annat, innebär det inte att man inte kan lära sig mer. Ett tips är att följa olika företag som har Facebook grupper. ”Varför?” kan man undra.

Jo, för att då kan du se vad de tycker och trycker på i deras marknadsföring. Vissa företag kanske tycker att miljövänlighet är viktigast medan andra tycker pris, eller en kombination? Det finns mycket att läsa om och lära sig om på olika företagssidor, välj och vraka!

3. Böcker
Du kanske arbetar extra genom oss och vill utvecklas under tiden? Då tycker vi alltid att gamla hederliga böcker är svaret, om du inte ska utbilda dig. Vad är du intresserad av? Läs mer om det. Det kanske är så att du känner att du är så himla bra på att hitta kunder, att du vill arbeta med det? Du kanske är så bra på att organisera scheman, det kanske är koordinator som är svaret? Man kan lära sig mycket genom att arbeta genom SmartRut!

4. Planering är nyckeln!
Ibland känns det som att man inte har tid för något alls, men tiden finns! Det gäller att planera tiden effektivt för att kunna utveckla sig själv också. Planera lite tid för dig själv, läs en bok eller kolla på olika hemsidor för att utveckla dig själv alltmer. Det kan vara allt ifrån marknadsföring eller kanske den bästa av alla ”Bli Smartare” *host host*. Sök på det du är intresserad. Investera tid i dig själv redan idag, för ingen annan kommer göra det utan ditt initiativ!

SmartRut försöker göra det enklare för dig eftersom vi har ett tidrapporteringsverktyg. Ni kan skriva in datumen och spara. På så sätt behöver ni inte komma ihåg alla datum och ni får en överblick på ert schema för att kunna göra en effektiv planering!